Koers US Dollar

Hoe kan het dat van een aantal NYSE genoteerde fondsen, welke buiten openingstijden stijgen ( 0,07 % ) ws tgv de dollar koer tov de euro, er één fonds 0,17% daalt. (Cubesmart) ??

Bvd voor een reactie

BUX openingstijden zijn niet de absolute openingstijden though. Het is bij bepaalde brokers gewoon mogelijk om buiten reguliere openingstijden te traden.

BUX had een tijd gelden via TestFlight een note bij een update dat er ook voor en na beurs trading bogenlijk wordt bij de US beurs… alleen heb ik dit nooit in de app terug gezien…

Yep, heb ik ook gezien in de notes maar nooit in de app…

@Leander ?

Goedenmiddag,

Klopt, achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. Wij willen dit het liefst ook direct met fractie trading aanbieden, daarom nog heel even wachten tot onze partner er ook klaar voor is.

DIt gaat alleen om Amerikaanse aandelen en houd ook rekening dat de liquiditeit veel minder goed is dan tijdens normale trading hours en dus de uitvoering niet altijd goed zal zijn of wat je er van verwacht.

Vind je het interessant om te zien hoe de liquiditeit is tijdens niet officiële handelsuren dan kun je hier het orderboek terug vinden van de US:
https://www.cboe.com/us/equities/market_statistics/book_viewer/

Je zoekt hier via de symbol van het aandeel.

2 Likes

Thanks, dat had wel eens beter gecommuniceerd mogen worden dan want de patch notes deden vermoeden dat deze feature al live was voor beta testers.